Bahçeli'yi kızdıracak bir afiş daha

Bahçeli'yi kızdıracak bir afiş daha

Kurban bayramında Kürtçe-Türkçe kutlama mesajı olan bir afiş bastırıp asan ve MHP'den Fethiye Belediye Başkanıyken bu afiş yüzünden partisinden ihraç edilen DP'li Belediye başaknı Behçet Saatcı, MHP'lileri kızdıracak bir afiş daha astırdı.

Türkçe-Kürtçe bayram mesajı yayınlamasının ardından MHP Genel merkezi tarafından partiden ihraç edilen Fethiye’nin DP’li Belediye başkanı Behçet Saatcı, MHP yönetimini kızdıracak bir bilboard’a daha imza attı.


Fethiye Belediye Başkanlığı’nı 4. kez kazanan Behçet Saatcı, MHP’nin Merhum Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’in 17. ölüm yıldönümü nedeniyle billboardlara mesaj astırdı. Fethiye Belediyesi olarak astırılan bu mesajlarda “Ülkücülük her türlü haksızlığa karşı boyun eğmeyen asil bir başkaldırı hareketidir Başbuğ Alpaslan Türkeş Ruhun şad olsun” yazısı yer alırken bu mesajları okuyan vatandaşlar “İşte demokrasi böyle olur. Başkanımız Türkçe-Kürtçe yazılı bayram mesajıyla tek dil vurgusu yapmasına rağmen MHP Genel Merkezi bunu anlayamamıştır. Fethiye’de demokrasi hâkimdir” diye konuştular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.