Bakan Ala'ya 'Ayakkabı kutusu' şoku

Bakan Ala'ya 'Ayakkabı kutusu' şoku

İÇİŞLERİ Bakanı Efkan Ala, Niğde'nin Bor İlçesi'nde çay bahçesinde konuşurken protesto edildi. 'Ayakkabı kutusu' diye bağıran Cüneyt Tetik'i müdahale eden korumalar gözaltına aldı.

Eşi Gülseren ile birlikte Bor İlçesi'ne gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ak Parti'nin seçim iletişim merkezinin açılışına katıldı. Açılışın ardından Ak Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Valisi Necmettin Kılıç ve Ak Parti'nin belediye başkan adayı Sıtkı Erat ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Ala, daha sonra çay bahçesinde partililerle sohbet toplantısına katıldı.

 

Efkan Ala konuşurken onu protesto için ayağa kalkan Cüneyt Tetik, 'Ayakkabı kutusu' diye bağırmaya başladı. İşsiz olan Tetik’e müdahale eden korumalar, susturmak için ağzını kapatmaya çalıştı. Gözaltına alınan Tetik, önce çay bahçesinde bir odaya, ardından da emniyete götürüldü.

 

Bakan Ala, çay bahçesindeki kısa konuşmasının ardından Niğde'ye hareket ederken, gözaltındaki Tetik de emniyette ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

Uğur MART- Adnan ÇELEBİ/BOR (Niğde), (DHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.