Bakan Bozkır'dan skandal açıklama
Bakan Bozkır, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.
ANKA - Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirterek, “Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığı hiçbir şekilde sona ermeyecektir. Şehitler veriyoruz, belki daha çok vereceğiz ama neticede ülkesi için şehit olan kardeşlerimizin kanları yerde kalmayacaktır” açıklamasında bulundu.
Bakan Bozkır, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.
Programın başında, gelen şehit haberleri nedeniyle üzüntülerini dile getiren Bozkır, terörle mücadele sürecinde daha çok şehit verilebileceğini söyledi. Bozkır, şunları kaydetti:
“Gerçekten yüreğimiz yanıyor. İki askerimiz ve bir polisimiz şehit edildi. Allah’tan rahmet diliyorum, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığı hiçbir şekilde sona ermeyecektir. Şehitler veriyoruz, belki daha çok vereceğiz ama neticede ülkesi için şehit olan kardeşlerimizin kanları yerde kalmayacaktır. Bir ülke de şehitleri varsa bayrağını dalgalandırır, millet olma vasfına erişir. Allah gani gani rahmet eylesin” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.