Bakan Gül'den flaş FETÖ açıklaması! Delil bulundu

Bakan Gül'den flaş FETÖ açıklaması! Delil bulundu

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 15 Temmuz hain darbe girişimine ait çok önemli bir delil bulduklarını açıkladı. İşte ayrıntılar;

Bakan Abdülhamit Gül, FETÖ ile mücadele konusunda açıklamalarda bulundu ve 15 Temmuz hain darbe gecesiyle ilgili önemli bir delile ulaştıklarını ifade etti.

Adalet Bakanı Gül, Bir FETÖ'cünün telefonundan 15 Temmuz darbe gecesine ait çok önemli yeni bir delil elde edildiğini duyurdu. FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi hakkında konuşan Adalet Bakanı, "15 Temmuz gecesine ait FETÖ'nün doğrudan darbeyle alakalı olduğuna dair tüm tezlerimizi, verilerimizi güçlendiren yeni bir delile ulaştık” diye konuştu.

15 TEMMUZ GECESİNE AİT YENİ ÖNEMLİ BİR DELİL BULUNDU

Abdülhamit Gül, "15 Temmuz gecesine ait çok önemli bir delil elde edildi. Bir FETÖ'cünün telefonundan elde edilen veri. O gece FETÖ'nün doğrudan darbeyle alakalı olduğuna dair tüm tezlerimizi, verilerimizi güçlendiren yeni bir delile ulaştık. Bunu da ilgililere ulaştırdık. Bu konuda bir adım bekliyoruz. Bu akşam da ABD Adalet Bakanı ile bir telefon görüşmesi yapacağım. Bu süreci hep beraber takip edeceğiz" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.