Bakan Koca, 6 ilin valisi ve sağlık müdürleriyle görüştü: Talimatı verdik

Bakan Koca, 6 ilin valisi ve sağlık müdürleriyle görüştü: Talimatı verdik

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vaka ve vefat sayılarının yükseldiği gün; Rize, Van, Ordu, Kütahya, Eskişehir, Ağrı valileri ve sağlık müdürleriyle görüştü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayısının 1500'ün üstüne çıkmasının ardından İl Değerlendirme Toplantıları kapsamında 6 ilin valileri ve sağlık müdürleriyle görüştü. Koca, toplantıyla ilgili "Mevcut durum, vaka artışlarının sebeplerini ele aldık. Filyasyon ve tedavilere süratle başlanması talimatını verdik" dedi.

Bakan Koca, koronavirüs vaka ve vefat sayılarının tedirgin edici boyuta yükseldiği gün; Rize, Van, Ordu, Kütahya, Eskişehir, Ağrı valileri ve sağlık müdürleriyle görüştü.

Bu toplantıda vaka artışları ele alınırken filyasyon ve tedavilere acil olarak başlanması talimatı verildi.Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İl Değerlendirme Toplantılarında; Rize, Van, Ordu, Kütahya, Eskişehir, Ağrı valileri, il sağlık müdürleri ile 6 ayrı video konferansta bugün bir araya geldik. Mevcut durum, vaka artışlarının sebeplerini ele aldık. Filyasyon ve tedavilere süratle başlanması talimatını verdik." dedi.

 

koca-003.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.