Bakan Nureddin Nebati, Güldür Güldür Show'da oynayacak

Bakan Nureddin Nebati, Güldür Güldür Show'da oynayacak

Geçtiğimiz hafta Güldür Güldür Show'da yayınlanan 'Bakan Nebati' skecini çok beğenen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, programa katılarak küçük bir rol oynayacak.

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'da geçtiğimiz hafta skeci yapılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medyadan bölümü çok beğendiğini söylemişti. Ekibin programa davet ettiği Bakan Nebati, "İlk fırsatta geleceğim" yanıtını vermişti.

 

BAKAN NEBATİ MİSAFİR OYUNCU OLACAK

 

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Güldür Güldür programına konuk olacak.

Yakın zamanda programa katılacak olan Bakan Nebati, o bölümde misafir oyuncu olarak küçük bir rolü canlandıracak.

 

NE OLMUŞTU?

 

Show TV'de ekrana gelen Güldür Güldür Show'un merakla beklenen ve kanal tarafından sansürlendiği iddia edilen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati skeci geçtiğimiz hafta yayınlandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, skeci Twitter'da paylaşarak, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" dedi. Bakan Nureddin Nebati'ye Güldür Güldür ekibinden, "Mizaha yaklaşımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki skece bekleriz" sözleriyle davet geldi. Bakan Nureddin Nebati bu teklifi kabul ederek "Elbette, memnuniyetle. İlk fırsatta geleceğim inşallah" yanıtını verdi.


Siyasetcafe.com

 

Kaynak:SuperHaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.