Bakan şehit ve yaralı sayısını açıkladı

Bakan şehit ve yaralı sayısını açıkladı

Son Dakika… Sağlık Bakanı Demircan, Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili şehit ve yaralı sayısını açıkladı. İşte ayrıntılar;

Bakan Ahmet Demircan, TSK’nın Afrin’i terör gruplarından temizlemek için başlattığı operasyon ile ilgili önemli bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, “Afrin Harekatıyla ilgili olarak 14 şehit var, 3'ü bizim askerimiz. toplam 130 yaralı Türkiye'ye getirildi” dedi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Afrin operasyonuna ilişkin, "Bölgedeki sağlık çalışanları ve donanım zaten hazırdı. Sonradan bir takviye gerekti, bunu da hemen karşıladık. Uçak ambulansımız da bölgede" dedi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Afrin Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan ve tedavileri devam eden askerleri ziyaret etti.

Demircan, "11 askerin tedavisi Ankara'da yapılıyor. Hayati tehlikesi olan yok. Hayati tehlikesi bulunan şu an için yok. Milletimizin duaları kendileriyle. Onlar bu milletin duaları. Milli ve yerli düşünen herkes milletimizin bu savunma hakkını kullanmasının yanında olmuştur. Milletin değerlerine karşı söz söyleyenleri milletimiz ibretle değerlendirmektedir. Bu aziz millet, bu coğrafyada yüz yıllar boyunca barış için, insanlık için gereken her türlü ödemeyi yapmıştır. Bugün de milletimiz barış için, ülkemizin selameti için gereken ödemeyi yapmaktadır. Biz Sağlık Bakanlığı olarak gerek duyulacak olan ihtiyaçları sunmak üzere hazırız. Yaralı olup durumu ağır olan askerimiz yok" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.