Bakan Selçuk'tan flaş EYT açıklaması

Bakan Selçuk'tan flaş EYT açıklaması

Son Dakika… Bakan Selçuk Emeklilikte Yaşa Takılanlarla (EYT) ilgili flaş bir açıklamada bulundu. İşte detaylar;

Emeklilikte Yaşa Takılanlar hükümetten gelecek müjdeli haberi odaklanmışken Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ‘gündemimizde yok’ açıklamasında bulundu.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk 3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Milyonlarca memurun merakla beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili olarak çalışmaların devam ettiğini söyleyen Bakan Selçuk, Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ı ise üzen bir açıklama yaptı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda da açıklama yapan Bakan Selçuk, "EYT şu anda gündemimizde yok. Çocuklarımızın geleceği için gündemimizde yok esasında” diye konuştu.

Bilindiği üzere dün EYT Dernek Başkanı Gönül Boran Özüpak, dün Best FM'de yaptığı açıklamalarda Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendilerine söz verdiğini, sabırlı olmalarını istediklerini iddia etmişti. Aynı zamanda Başkan Özüpak, MHP'den Erkan Akçay ve AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı’nın, kendilerinin bir kanun teklifi hazırlayacaklarını, 15 kişilik bir ekipten bahsedildiğini ileri sürmüştü.

Bakan Selçuk’un bugün yaptığı açıklamalar EYT’lilerin umutlarını tamamen yitirmesine sebep oldu.

siyasetcafe.com

eyt1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.