Bakan Soylu açıkladı! İşte dağlarda kalan terörist sayısı

Bakan Soylu açıkladı! İşte dağlarda kalan terörist sayısı

Terör örgütünün dağlarda sadece 86 teröristinin kaldığını belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu 86 teröristi Cumhuriyetin 100. yılının bitişi olan 29 Ekim 2023'te tamamen ortadan kaldırmazsak namerdiz" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Çorum Devlet Tiyatro Salonu önünde kurulan platformda vatandaşa hitap eden Soylu, 14 Mayıs’taki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.


“DAĞLARDA 86 TERÖRİST KALDI”


Göreve geldiğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine teröre destek veren belediyelerle ilgili talimatlar verdiğini aktaran Soylu, şöyle devam etti:

 

“2 gün sonra sabah hepsini derdest ettik, hepsini aldık görevden. Onların zamanında saat 4’ten sonra insanlar sokağa çıkmazlardı, mahkemeler kurmuşlardı. Aynı zamanda haraç alıyorlardı esnaftan. Hadi bakalım şimdi haraç al da göreyim seni. Terör örgütünün dağlarda 86 teröristi kaldı. Burada, kahraman Çorum’da, huzurunuzda söylüyorum, bu 86 teröristi Cumhuriyetin 100. yılının bitişi olan 29 Ekim 2023’te tamamen ortadan kaldırmazsak namerdiz. Onların arkasında kimlerin olduğunu, kimlerden güç aldıklarını biliyoruz. Biz sadece PKK’yı, PYD’yi yenmiyoruz. Biz aynı zamanda onların ağa babalarını da yeniyoruz Allah’ın izni ve inayetiyle.”


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.