Bakan Soylu açıkladı: Uyuşturucu baronu göz bağlı getirildi

Bakan Soylu açıkladı: Uyuşturucu baronu göz bağlı getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Cumhuriyet tarihinin yakalanan en büyük uyuşturucu sevkiyatının sorumlusu baronun polis uçağıyla gözleri bağlı şekilde Erzurum’a getirildiğini açıkladı.

CUMHURİYET TARİHİNDE BİR İLK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu operasyonuyla ilgili olarak çok önemli bir bilgiyi paylaştı. Soylu, '2018 Aralık ayı başında Erzincan’da o gün için tek seferde Cumhuriyet tarihinin en büyük yakalaması olan bin 271 kilo eroin yakalamasını gerçekleştirdik' dedi ve söz konusu organizasyonun liderinin ise dün gözleri kapalı halde Erzurum'a getirildiğini duyurdu.

Bakan Soylu, 'İşin organizatörü ve lideri de dün akşam saatlerinde İstanbul’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yurt dışına kaçarken yakalandı ve polis uçağıyla gözleri bağlı şekilde Erzurum’a getirildi' dedi.

Yapılan uyuşturucu operasyonları hakkında değerlendirmede bulunan Bakan Soylu, “2018 Aralık ayı başında Erzincan’da o gün için tek seferde Cumhuriyet tarihinin en büyük yakalaması olan bin 271 kilo eroin yakalamasını gerçekleştirdik. Yine 2018’in son günlerinde İpsala Sınır Kapısı’nda 1,5 ton esrar yakalandı. Ve iki gün önce Erzurum’da bin 535 kilo eroin yakalamasıyla Cumhuriyet tarihinin yeni bir rekoru daha kırıldı. Bu olayı kamuoyu ile paylaşmadık, işin ucuna ulaşmak istediler. Hemen ilgili istihbarat çalışmalarıyla birlikte işin organizatörü ve lideri de dün akşam saatlerinde İstanbul’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yurt dışına kaçarken yakalandı ve polis uçağıyla gözleri bağlı şekilde Erzurum’a getirildi” dedi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.