Bakan Soylu ve Selçuk Bayraktar'dan 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına destek

Bakan Soylu ve Selçuk Bayraktar'dan 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Evim Yuvan Olsun" kampanyasına destek verdiler.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için başlatılan 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına destek olduklarını açıkladı.

Bakan Soylu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Evim Yuvan Olsun" kampanyasına destek vermek amacıyla Trabzon ve İstanbul'da bulunan iki evini kampanyaya bağışladığını duyurdu.

Selçuk Bayraktar, "Evim Yuvan Olsun" kampanyası çerçevesinde Baykar çalışanları için yeni yapılan 22 adet eşyalı daireyi, bir sene boyunca depremzedelere açtıklarını sosyal hesabından duyurdu.

 

EVİM YUVAN OLSUN KAMPANYASI

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere "Evim Yuvan Olsun" uygulaması hayata geçirildi.

Hayırseverlerin güvenilir bir uygulamayla evlerini bedelsiz olarak ya da indirimli kira bedelleriyle ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunabilecekleri bir sistem devreye alındı.

Ev tahsis etme imkanı olmayan vatandaşlar ise sistem üzerinden nakdi bağış yoluyla depremzedelere barınma desteği verebilecek.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.