Bakan Soylu'dan Şirin Payzın'ın sözlerine sert tepki! 'Soros'un operasyon çocukları'

Bakan Soylu'dan Şirin Payzın'ın sözlerine sert tepki! 'Soros'un operasyon çocukları'

Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava tartışılırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alarak "Bir anda Süleyman Soylu'yu içeride görme ihtimalimiz olabilir" diyen gazeteci Şirin Payzın'a Soylu'dan tepki geldi.

Halk TV’de yayınlanan ‘Şirin Payzın ile Sözüm Var’ programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hâkime baskı yapıldığı iddiasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan hukukçu, eski İstanbul Barosu Başkanı Turgut Kazan ve gazeteci Şirin Payzın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı. 

Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava tartışılırken Şirin Payzın, "Bir anda Süleyman Soylu'yu içeride görme ihtimalimiz olabilir" dedi.

Soylu, Payzın'ın bu açıklamalarına tepki gösterdi.

Payzın'a 1961'de idam edilen eski Başbakan Adnan Menderes ve Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan hatırlaması yapan Soylu, “Kana susamış vampirler... Bir Başbakanın iki Bakanın kanını içtiler, yetmedi. Batı'nın ve Soros’un operasyon çocukları... Elinizden geleni ardınıza koymayın” dedi.

 

Bakan Soylu, Twitter paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 

"İktidar değişince(!) Yanındaki majestelerinin hukukçusu ile temennileri Süleyman Soylu’yu içeride görmekmiş. Kana susamış vampirler... Bir Başbakanın iki Bakanın kanını içtiler, yetmedi. Batı'nın ve Soros’un operasyon çocukları... Elinizden geleni ardınıza koymayın."

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.JPG


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.