Bakan Soylu'dan teftiş açıklaması! Dağdaki terörle mücadele ediyoruz, şehirdekiyle etmeyecek miyiz?

Bakan Soylu'dan teftiş açıklaması! Dağdaki terörle mücadele ediyoruz, şehirdekiyle etmeyecek miyiz?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'deki terör yapılanması sonrası düzenlenen teftiş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İBB'deki terör iltisaklı personeller ihbarı sonrası düzenlenen özel teftiş ile ilgili olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

"BU BİR SİYASİ KONU DEĞİL GÜVENLİK MESELESİ"

 

"Dağdaki terörle mücadele ediyoruz, şehirdekiyle etmeyecek miyiz?" diyen Bakan Soylu, "İşe alınanların bir kısmı önemli birimlerde görev yapıyor. Bu bir siyasi konu değil güvenlik meselesi. Siz TSK'dan ihraç edilen birini şirketinize alır mısınız? İSKİ'de suyun başına adam alıyorsunuz, İGDAŞ aynı şekilde, kritik yerlere adam alıyorsunuz, böyle yüzlerce örnek var. Biz bunu denetlemekle mükellefiz, suyun başına İGDAŞ'ın başına bir şey gelirse milletimize nasıl hesap veririz. Bizim tespitlerimiz var. Nasıl bir yoğunlaşma oldu bilmiyoruz. İddianameler açıldı." ifadelerini kullandı. 

 

"EYLEM OLURSA BİZE 'NEDEN ENGELLEMEDİNİZ' DEMEZLER Mİ?"


"Tüm tedbirleri alma sorumluluğumuz var. Eylem olursa bize "Neden engellemedeniz" demezler mi?" diyerek teftişi eleştirenlere tepki gösteren Bakan Soylu, "Biz bu tür denetlemeleri bütün kurumlara yapıyoruz...Bizim derdimiz terörle mücadele." açıklamasında bulundu.  

 

asasas-011.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.