Bakan Varank paylaştı: Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel jeti ifşa oldu

Bakan Varank paylaştı: Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel jeti ifşa oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yine özel uçakla yakalandı. Bakan Mustafa Varank, Kılıçdaroğlu için Esenboğa Havalimanı'nda bekletilen özel jeti ifşa etti.

Kendisini halktan biri olarak göstermeye çalışarak 14 Mayıs seçimlerinde oy devşirmeye çalışan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yine ifşa oldu.

 

BAKAN VARANK PAYLAŞTI

 

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman'da minibüsle seyahat ettiği görüntüleri servis edilen, sonrasında ise Adıyaman'a saati 12 bin dolar olan özel jetle gittiği ortaya çıkan Kılıçdaroğlu, yine özel uçakla yakalandı. 

Bugün Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile Ankara'ya gelen  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kılıçdaroğlu için kiralanan ve havalimanının apronunda bulunan özel jeti sosyal medya hesabından paylaştı. 

 

Kılıçdaroğlu'nun özel jetini ifşa eden Varank paylaşımında şu ifadeleri kullandı; 

 

"THY'nin 11.50 uçağıyla TEKNOFEST'e gitmek üzere Esenboğa Havalimanı'na geldim. Apronda yine bir özel uçak var... Tahmin edin; kim kiralamış? Evet, bildiniz! Minibüslü takiye koalisyonunun adayı; Kılıçdaroğlu."

 

CHP'Lİ ÖZEL: 14 MAYIS'TAN SONRA ŞATAFAT BİTECEK


Kılıçdaroğlu'nun minibüsle seyahatini sosyal medya hesabından paylaşan Özel "Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Meral Akşener ile birlikte Adıyaman'da Saadet Partisi'nin iftarına gittik. Adıyaman, ne şatafatlar ne Mercedes'ler gördü. 14 Mayıs'tan sonra şatafat bitecek!" demişti.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.