Bakan'dan şok iddia! Tehdit edildim

Bakan'dan şok iddia! Tehdit edildim

Enerji Bakanlığı görevini bir zamanlar yürüten Taner Yıldız’dan şok eden açıklamalar. Eski bakan Yıldız tehdit edildiğini söyledi. İşte ayrıntılar;

Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, ÇEAŞ ve KEPEZ’in imtiyaz hakkının feshedildiği dönemde ‘Uzan’ ailesi tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

Gaziantep Üniversitesinde bir konferansa katılan ve orada çok ilginç açıklamalarda bulunan Taner Yıldız, 2003 yılında tehdit edildiğini ileri sürdü. 2003 yılında randevu alarak kendisiyle görüşen Kemal Uzan tarafından tehdit edildiğini öne süren Eski Bakan Yıldız, Uzan’ın konuşmasına nazik ve kibar bir üslup ile başladığını fakat üslubunun değişerek sertleşmeye başladığını iddia etti.

2003 yılında Kemal Uzan ile arasında geçen diyalogu anlatan Taner Yıldız, Uzan’ın kendisine, “Siz bizim bazı işlerimize mani olmaya başlamışsınız. Biz hancıyız siz yolcu. Biz çok milletvekili, çok siyasetçi gördük. Bize hep böyle baştan derler sonra pes ederler O yüzden sen akıllı birine benziyorsun, gençsin de istikbalin de parlak görülüyor. Bence dikkat etsen iyi olur” dediğini ileri sürdü.

Bu üslup karşısında kendisinin ise Uzan’a, “Bir dakika üslubunuz değişti o zaman. Ben sizin yaşınız ile ilgili ciddi tedirginlik sahibiyim. Sağlığınızdan da sıkıntılıyım” cevabını verdiğini belirtti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.