Bakanlıktan son dakika Twitter açıklaması

Bakanlıktan son dakika Twitter açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter açıklaması yaptı.

Sosyal medya devi Twitter'da güncel tweetlerin ekrana düşmemesi problemi yaşanıyor. Sosyal medya sitesi Twitter’a teknik bir hatadan dolayı erişim sağlanamıyor. Mobil ve masaüstü üzerinden Twitter’a giren kullanıcılar bağlantı sorunu yaşıyor.
 

ERİŞİM SORUNU YAŞANIYOR
NEW YORK (AA) - Sosyal medya platformu Twitter'a dünya genelinde erişim sıkıntısı yaşanıyor. "downdetector.com" adlı internet sitesinden alınan bilgiye göre, kullanıcılar, Twitter'a New York saatiyle 14.50 (TSİ 21.50) itibarıyla erişim sıkıntısı yaşandığını ve sitenin çöktüğünü belirtti.

 

Twitter'ın da siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılarına, "Teknik bir sorun yaşanıyor" uyarısı verdiği görüldü. Twitter'dan konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
 

BAKANLIKTAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Twitter açıklaması - Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Twitter servislerinde dünya genelinde kesintiler yaşanmaktadır" - "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir"

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter servislerinde dünya genelinde sorun yaşandığını belirterek "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesini kullandı. 
Sayan, Facebook hesabından, sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin paylaşımda bulundu.

 

Twitter servislerine erişimde dünya genelinde sorun yaşandığını bildiren Sayan, "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir."dedi.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.