Bakü'de evlenmek için kız arayan bir lezbiyen tartışma yarattı..

Bakü'de evlenmek için kız arayan bir lezbiyen tartışma yarattı..

Bakü'de bir genç kızın sosyal şebeke hesabında yaptığı paylaşım tartışma yarattı.

 

Feride İsmailova isimli kadın Facebook'da bir sayfada  " 20 yaşındayım. Hayatımda tek isteğim, Azerbaycanda hemcinsi ile evlenen ilk kadın olmaktır" paylaşımını yaptıktan sonra eşeltirilerin odağı oldu. 

 

Azerbaycan basınının da ilgi gösterdiği bu paylaşıma olumlu ve olumsuz tepkiler çığ gibi büyüdü. 
 
 
 
 
***
 
Axtar.az sitesi ise bu konuyu değişik açılardan irdeleyen bir yazı yayınladı.
 
 
O yazıyı olduğu gibi sunuyoruz...
 

 

O sabah Feysbuk 20 yaşındaki kızın durumunu okuyup hayret ettim. Fotosu paylaşılarak tartışma yaratılan bu kızcağız "En büyük arzum Azerbaycanda hemcinsleri ile evlenen ilk kız olmaktır" sözleriyle gündemde.

Kitle ölüm haberlerini okuyunca hiç bu kadar sarsılmamışdım. Küçük, hayattan habersiz, zarif, tatlı bir kızcağızın en büyük arzusu neden lezbiyen hanımla evlenmek olsun? Toplumumuzda ve dünyada ne oluyor? Yeniyetmələri Henüz kendilerini ve hayatı tam olarak idrak edemediği yaş dönemlerinde gelecekleri aile hayatının, ebeveynlerinin, doğacak çocuklarının karşıışı şapkaya çekmeye sevk eden nedir?

Dünyada "kutsal" kelimesi ile birlikte çalışrabilirsiniz ezeli iki-üç kelimeden biri değil aile? Aileyi bu gence itiraz formuyla kim aşılayıp? Kim onu ​​inandırıp kene, tutku, bağlılık duyduğun həmcinsinlə aile hayatı özgür seçim, bağımsız yaşam, yaşıtlarından ferqlenmek, başkaldırıdır?

Bu konuda düşünmeli, konuşmalı, müzakere etmeliyiz. Çünkü biz kendi düşüncelerimizi bizim gözümüze sokmaya devam ediyor.

Cinsel azınlığın son dönemlerinde "moda" olduğu herkesçe bilinmektedir. Tolerans uydurması ile insanların kanına enjekte edilen bu zehir öyle toplumun en yüksek zümreleri tarafından savunma ve tebliğ uğur.
 

Hiçbir zaman çıkmaz hatırlamıyor, ABD'de 9'u geçtiğimizde ABD'de LGTB (Lezbiyen, Gey, Biseksüel ve Transseksüel) yürüyüşü yapıldı. LGTB bayrağının aynı gününde Beyaz Saray'a renklerine büründü. Beyaz Saray'ın resmi sayfası Twitter cinsel azınlıkların bayrağına bürünen fotoğrafı paylaşarak "Gururumuzdur 2016" başlıklı bir paylaşım yaptı. Üç gün sonra Beyaz Saray kana büründü: radikal terör örgütlerinden biri Orlando'da cinsel azınlıkların kulübüne saldırarak 50 kişiyi katletti. Obama'ya hemen a Beyaz Saray'da konuşmak istedi ve hiç kimse bizi korkutamaz dedi.
 

Düzgün de dedi. Şimdi onları hiçbir şey korkutmuyor!

Zaman öyle değişti, geçen yüzyılın sonlarına kadar hastalık olarak Kabul edilmiş LGTB şimdi normal kabul etmeyen insanlara hasta gibi bakıyor. Sen keselim duyar, nefret ediyorsan, sen hastasın - homofobik. Fobi. Ne zamandan beri çevrede yaşanan iğrenç, feci, gençlerin geleceğine büyük olumsuz etkileri göreceksin şeyleri görmek istememek fobi adı alıp?

Meselenin tedavisinde biyolojik - hormonal açılarından daha ciddi ve yaygın olanı psikolojik faktörlerdir. Cengiz Han için kendi yaşıtlarının ferratenmek için artık gençler büyüdüklerinde, Tolstoy, Yuri Gagarin yapmak istemiyor. Şimdi daha kolay yaşam, ün, Avrupa'da rahat yaşam ve ayrıcalıklar vaat eden bir meslek alanı var - homoseksüellik.
 

Eşcinsellik nedir?
 

Eşcinsellik uzun süre zofillik, eksqibisionizm, vücudun özelde göstermek, fetişizm, nekrofilliklək yerde alıp verme ve yerine koyma hala çok yakışıyor. Fakat 1990 17 Mayıs'ta Dünya Sağlık Örgütü eşcinselliği ruhsal bozukluk, psikolojik hastalık listesinden çıkardı. Bu nedenle, babalık yapmanın temelini koydu. Eşcinselliği hastalıklar listesinden ayrılmış kişilere (ABD Psikologlar Birliği bunu 1973 yılında edip) eşcinsellikten muzdarip insanların psikiyatriste müracaat etmesinin, biyolojik aspektlərin kaldırmak için etkili tedavi şansının da tekli engellendi. Herkesin malumudur ki, bu karar insan haklarının korunması uğrunda atılan adımdan daha çok belli siyasi çıkarlara hizmet eder. Birkaç yıl sonra da siyasi çıkarlar için kullanılmış şans olsa, onun için birşeyler listesinden çıkarmak.

A.Cem Keçe "Eşcinsellik kader yoktur" kitabında
homsoeksualları alkoqoliklərlə karşılaştırır:
 

"Biricik alkolizm gibi bir alkolizm var, onu homoseksüel ya da adlandırabileceğimiz bilemeyiz." "İnsan gerek onun kendisinin tedavisini onaylandı-olunmayacağına karar versin".
 

Psikolog Elnur Rüstemov meselenin iletişim kompleksleri ve bağlantı uçları söylüyor:
 

"Bugüne kadar tüm dünyada cinsel azınlıklar bu şekilde daha kolay hayat yaşayabilmek, kendi ülkesinden vazgeçerek onu için her şeyi yazdım Gibi kabul etmek, sadece televizyonda gördüğü kolay hayat yaşayan ünlüler gibi hayat sürmek için seçer ".

Hollanda'da yaşayan cinsel azınlıkların toplam 2 faizi kendi ilişkileri nikahla resmileştirir. Bu mifdir ki, cinsel azınlıklar herkes tarafından kabul edilen toplumlarda aile hayatı arzus amacıylalar ...

Tüm dünyaya liberallik, hoşgörü gibi süslü sözler sırımağa çalışan Batıanın kendi alimleri araştırmalarında her şeyin hiç de göründüğü gibi ıspat yaratıcı olgular açığa çıkardı. Propagandalar farklı olarak cinsel azınlıkların hiç de daha mutlu ve sağlıklı olmadığını ispat eden birkaç olguyla sizi tanış edim:

- 78 yaş erkek eşcinseller kendi hetroseksüel hemcinslerinden daha az mutlu (Amerika)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.