“Bana her yerde yumuşak erkek diyordu!”

“Bana her yerde yumuşak erkek diyordu!”

Eşine boşanma davası açan adam, karısının kendisine ‘yumuşak erkek’ dediğini, sosyal medya üzerinden vibratör resimlerini paylaştığını iddia etti. İşte haberin ayrıntıları;

İstanbul’da yaşayan Arda P., karısı Buket P.’den boşanmak isteyince eşinin hakaret ve iftiralarına maruz kaldığını iddia etti.

Karısına boşanma davası açan Arda P., kendisine ‘yumuşak erkek’, ‘sen erkek misin’ gibi cümlelerle hakaret eden eşinden şikayetçi oldu.

İddiaya göre, eşine boşanma davası açtıktan sonra bu hakaretlere uğradığını ileri süren Arda P., karısı Buket P.’nin sosyal medya hesaplarından vibratör resimlerini paylaştığını söyledi.

“HERKESİN İÇİNDE ‘YUMUŞAK ERKEK’ DİYORDU”

Savcılığa giderek eşi hakkında suç duyurusunda bulunan Arda P., boşanma dilekçesinde eşinin agresif ve kavgacı tavırları yüzünden evlilik hayatlarını sürdüremediklerini belirtti. Eşinin herkesin içinde kendisini küçük düşürdüğünü söyleyen Arda P., “Bana, ‘yumuşak erkek, sünepe, marifetsiz’ gibi lafları söyleyerek rencide ediyor. Bulunmadığım ortamlarda da erkekliğime kadar iftira dolu hakaretler etmektedir. Evliliğimizin daha kötü olaylara gitmemesi için boşanmak istediğimi söyledim. Buket P. ise buna da karşı çıktı. Boşanmak istemediğini söyledi. Ancak evlilik hayatı kâbusa dönmüştür” diyerek boşanma talebinde bulundu.

“VİBRATÖRLÜ RESİMLERLE AĞIR HAKARETLERDE BULUNUYORDU”

Arda P., savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde şu iddialara da yer verdi: “Buket P. ‘ye boşanma davası açtıktan sonra sosyal medya hesaplarımdan beni rencide etmeye başladı. Devamlı vibratörlü resimlerle altına ağır hakaretler bulunan ifadeler kullanıyor. Sosyal medya hesaplarımı kapatmak zorunda kaldım. Bana, ‘sen erkek misin, erkek adam boşanmaz, senin için vibratörü alacağım benden boşanırsan onu kullanmak zorunda kalacaksın’ gibi yazışma ve konuşmalarda bulunmaktadır.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.