Bankalar promosyon kampanyalarını açıkladı! Emekliye 20 bin TL promosyon

Bankalar promosyon kampanyalarını açıkladı! Emekliye 20 bin TL promosyon

EYT düzenlemesinin meclise gelmesiyle birlikte bankalar da promosyon kampanyalarında vites arttırdı. Hem özel bankalar hem de kamu bankaları özel promosyon kampanyalarına gitti. Öyle ki bazı özel bankalar promosyon ücretlerini 20 bin TL'ye kadar çıkardı.

Milyonlarca kişi 2022 yılında emekli promosyon kampanyalarından yararlanmak için araştırmalara başlarken yeni yılla beraber süreç devam ediyor.

Maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alma sözü verilmesiyle beraber herkes nakit promosyonlardan yararlanabilir.

Yeni yılda artan maaşlarla beraber promosyon ödemelerinde de yükseliş oldu. EYT sistemi dahil edilerek 2 milyon 500 bin kişi emekli olmaya hazırlanırken bankalar kesenin ağzını açtı.

Bankalar tarafından emeklilere promosyon kampanyaları sunulurken çalışmaların sonuna gelindiği bilgisi verildi. 2023 yılında emeklilere 20 bin TL vereceğini açıklayan özel bankalar promosyon ödemesi yapılarak çeşitli kampanyaları duyurdu. Promosyon tutarları geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi maaşların artmasıyla beraber yükselişe geçti.

 

EN DÜŞÜK PROMOSYON 11 BİN TL 

 

2023 yılına giriş yapılmasıyla beraber maaşlara yüzde 30 oranında zam yapılırken promosyon ödemelerinde de yeniliğe gidildi. En düşük emekli maaşı 5.500 TL olurken en düşük promosyon rakamı ise 11 bin TL olarak belirlendi. Maaşı 10 bin TL ve üzeri olanlara ise ödenecek promosyon ücreti ise 20 bin TL'dir. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.