Barış Erkaya: Habertürk.com'dan kovulmadım

Barış Erkaya: Habertürk.com'dan kovulmadım

HaberTürk.com'daki görevinden, ‘Erdoğan hangi isimleri Gül’e yolladı haberi nedeniyle kovulduğu iddia edilen Barış Erkaya, iddiaları yalanladı.

HaberTürk.com Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı olarak görev yapan Barış Erkaya geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından kendi isteğiyle işinden ayrıldığını duyurdu. Bunun üzerine farklı yayın organlarında, HaberTürk.com’da, ‘Erdoğan hangi isimleri Gül’e yolladı haberi üzerine Barış Erkaya’nın işine son verildiği iddiaları ortaya atıldı. Erkaya bu iddialarının gerçek olmadığını söylerken, yine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

 

Sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Erkaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “9 yıla yakın serüvenime kişisel sebeplerle son vermiş bulunuyorum. 9 yıl bir yayında ter akıtmak için oldukça uzun bir süre.”

“Bu süre içerisinde aslında mesai arkadaşlarımla birlikte 9 yaşında bir çocuk büyüttüm. Gözümden sakındım, korudum, kolladım. 22 yıllık meslek hayatımda öğrendiklerimi ona öğretmeye de çalıştım ama ben de çok şey öğrendim ondan.

 

“Çocuğuma vakit ayırmak istiyorum”

“İki çocuğumdan birini sanırım biraz fazla kayırdım. Kan bağım olan çocuğuma biraz haksızlık ettim. Şimdi ondan çaldığım zamanları biraz telafi edebilmek için ara veriyorum. Çocuğumla vakit geçirmek istiyorum.”

 

 

‘İtibar etmeyiniz’

"Ciner Medya Grubu’nun değerli yöneticilerine, gruba ilk adımımı attığım 2010 yılından bugüne bana olan destekleri, inançları için çok teşekkür ediyorum. Bunun dışındaki hiçbir bilgi doğru değildir. Lütfen itibar etmeyiniz."

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.