Barış Pınarı megri megrici Şivan Perver'i böyle ağlattı

Barış Pınarı megri megrici Şivan Perver'i böyle ağlattı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör hedeflerine yönelik Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmasının ardından Şiwan Perver gözyaşlarına boğuldu. Sosyal medyada paylaşılan videoda Perver'in; "Direneceğiz, en son kalan kişiye kadar direneceğiz" dediği görülüyor.


TSK tarafından, Barış Pınarı Harekatı başlatılmasının ardından açılım sürecinde öne çıkan isimlerden olan Şivan Perwer, sosyal medyadan Türkiye'ye tepki göstererek, "Direneceğiz, en son kalan kişiye kadar direneceğiz. Kürdistan'ı size bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

"KÜRDİSTAN'NI SİZE BIRAKMAYACAĞIZ"

 


Türk askerine destek mesajları yağarken bazı isimler ise operasyona tepki gösterdi. Bunlardan biri olan Şiwan Perwer sosyal medyadan yayınladığı videoda, "Perwer, yayınladığı videoda; "Biz size ne yaptık, saldırıyorsunuz. Sizin devletinizi kuran biziz. Yazık değil mi ırkçılar, zalimler. Direneceğiz, en son kalan kişiye kadar direneceğiz. Kürdistan'ı size bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

 

ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK VERMİŞTİ

 


Çözüm sürecinde ismi öne çıkan ünlülerin arasında yer alan Şivan Perwer, 37 yıl sonra Türkiye'ye dönmüştü. Çözüm sürecine destek veren Perwer, "Türkiye'deki tüm kesimleri barışa destek sunmaya ve insanlar arasında, hoşgörü, saygı, çoğulcu özgür ve demokratik bir toplum, sevgi ve kardeşlik duygularını geliştirmeye davet ediyorum. Sadece bunun için yarın Diyarbakır'dayım. Şimdiye kadar bu kutsal çalışmaya öncülük eden ve çaba sarfeden zindanda, dağlarda, sürgünde, parlementoda ve sorumlu makamlardaki bütün şahıslara kamuoyu önünde teşşekür ediyorum. Barış için atan kalplere, barış için çalışan beyinlere, barış için elini taşın altına koyanlara ve barışa el uzatanlara yüce Rabbimden sabır ve metanet diliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.