Barış Yarkadaş ile Tanju Özcan canlı yayında birbirlerine girdiler!

Barış Yarkadaş ile Tanju Özcan canlı yayında birbirlerine girdiler!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş arasında koltuk fırlatma gerilimi yaşandı.

CHP içinde genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı değişim talepleriyle birlikte gerginlik devam ediyor. Bu değişim çağrısının öncülerinden biri olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, parti merkezine yürüyerek bir eylem gerçekleştirdi.

 

"AL BU KOLTUĞU GİT EVİNDE OTUR"

 

Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'nde yaptığı konuşma sırasında parti binasına doğru koltuk fırlatması, yürüyüşten daha fazla tepki çekti. Özcan, konuşmasında "Koltuk meraklısı Bay Kemal'i göndermenin zamanı geldi. Sen madem bu kadar çok koltuk seviyorsun. Bak koltuk sevdalısı Kemal Kılıçdaroğlu, ben sana koltuk getirdim. Şimdi in o koltuktan al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

 

"YARKADAŞ YAKASINDAKİ KARTI FIRLATMIŞTI"

 

TV 100 canlı yayınında Tanju Özcan ile CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş arasında koltuk fırlatma konusu tartışıldığı sırada gerilim yaşandı.

Tanju Özcan, Yarkadaş'ın da CHP liderine karşı benzer bir eylemde bulunduğunu öne sürdü.

 

Özcan'ın "Yarkadaş yakasındaki kartı fırlatmıştı Kılıçdaroğlu'na isabet etmişti" iddiası sonrası sinirlenen Yarkadaş, şu sözlerle yanıt verdi:

 

"Öyle bir şey yok. Kartı attım ama genel başkana gitmedi, bu da yalan. Yanımda 900 tane delege vardı. Yanlış saydılar oyları o nedenle attım. 15 metre fark vardı aramda. Ben genel başkana saygısızlık yapmadım. Genel başkana karşı senin yaptığın gibi bir şeyi yapmam. Atatürk'ün koltuğunda oturan kimseye böyle bir saygısızlık yapmam."

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.