Barlas: Gül’ün Erdoğan ile alakası yok

Barlas: Gül’ün Erdoğan ile alakası yok

Gazeteci – yazar Cemil Barlas, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Abdullah Gül hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasında yaşanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK)  tartışmalarına yandaş gazetecilerde katıldı. Ak Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen gazeteciler Abdullah Gül’ü eleştiri yağmuruna tuttu ve sert bir dille uyardı.

Son olarak Gazeteci Cemil Barlas’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu hakkında ilginç ifadeler kullandı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından birçok kez 'yeni darbe' iddiası ortaya atan usta gazeteci Mehmet Barlas'ın oğlu Cemil Barlas, 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile alakası olmadığını söyledi.

İşte Cemil Barlas’ın sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı açıklama;

-“Gül’ü insanlar erdoğan’ın yumuşak yüzü diye sevmişti.. erdoğan’la alakası olmadığı anlaşılınca hiç bir espirisi kalmadı.. gül ama espiri yok..”

-“Artık gül ve davutoğlu 2019 sonrası başbakanlık için yarışır.. ikisi de evet demedi ve parlamenter sistemden yana ya..”

barlas.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.