Başarır ve Erbulak ile edebiyat sohbeti

Başarır ve Erbulak ile edebiyat sohbeti

Deniz Yüce Başarır’ın, sohbetle bilgiyi buluşturan “Ben Okurum” adlı podcast’inin yeni bölümü yayınladı! Yeni bölümde, Japon yazar Haruki Murakami’nin ‘Renksiz Tsukuru Tazaki’nin Hac Yılları adlı romanı Sevinç Erbulak’la konuşuldu

Deneyimli yayıncı Deniz Yüce Başarır, “Ben Okurum” adlı podcast’in her bölümünde farklı bir kitaba odaklanıyor. Başarır, kitabın ona hissettirdiklerini anlatırken yazarıyla ilgili anahtar niteliğinde bilgiler vermeyi de ihmal etmiyor. Kitaplar üzerine bir arkadaş sohbeti tadında ilerleyen ve aynı zamanda bilgilendiren “Ben Okurum” podcast’inin her bölümüne farklı bir isim konuk oluyor.

 

“Ben Okurum”un yayına giren yeni bölümünün konusu, Nobel Edebiyat Ödülleri için her yıl favoriler arasında yer alan ama henüz ödüle kavuşamayan Japon yazar Haruki Murakami’nin sevilen romanlarından biri, Renksiz Tsukuru Tazaki’nin Hac Yılları. Deniz Yüce Başarır’ın, oyuncu arkadaşı Sevinç Erbulak'ı ağırladığı bu bölüm bu kez bir aşkın derinlerine iniyor. Erbulak’ın, Murakami’ye duyduğu aşkın coşkusu edebiyatsever dinleyicileri de sarıyor. 

 

“Ben Okurum” adlı podcast’in önceki bölümlerine ise Filiz Aygündüz, Nermin Yıldırım, Omca-Aybek Korugan, Pelin Yüceyaltırık, Regaip Minareci, Alper Hasanoğlu, Başar Başarır, Eray Ak ve Tülin Kozikoğlu konuk oldu.

1korona-144.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.