'Başbakan beni özlemiş'

'Başbakan beni özlemiş'

Mansur Yavaş, kendisi hakkında açıklama yapan Erdoğan için 'Başbakan beni özlemiş' ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş, Başbakan Erdoğan’ın Yalova’da kendisiyle ilgili söylediği sözlere twitter üzerinden cevap verdi. Başbakan Erdoğan’ın “CHP adayı ortalarda yok” sözlerine “Başbakan beni özlemiş” şeklinde cevap verdi. Yavaş, “Sayın Başbakan beni özlemiş..:) Yalova'da konuşmuş secimlerden beri ortalıkta yok diye.Ben iyiyim merak etmeyin.Takipteyim.İş güc Soma vs” dedi.

Yavaş’ın attığı tweet şöyle:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisininin Yalova'da düzenlediği mitingde şöyle konuşmuştu:

'ANKARA BU NUMARAYI YUTMADI'

CHP'nin Ankara'da eski MHP'li olan Mansur Yavaş'ı aday olarak çıkarttığını hatırlatan Başbakan Erdoğan, 'Ankara'da eskiden MHP'li olan bir kişiyi CHP'den aday olarak gösterdiler. O eski MHP'li birden bire CHP'li olurken, CHP Genel Başkanı da Ankara sokaklarında bozkurt işareti yaparak dolaştı. Ne oldu? Ankara bu numarayı yutmadı. Ankara bu tuzağa düşmedi.'dedi.

'CHP ADAYI ORTADAN KAYBOLDU'

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni, CHP'ye teslim etmediklerini söyleyen Başbakan Erdoğan, 'Büyükşehir adayımız önce 15 bin farkla Ankara'yı kazandı. İtirazların ardından aradaki oy farkı 40 binlere yaklaştı. Şimdi o CHP adayı ortalarda yok. Kayboldu. Seçimlerde saat başı çıkıp basın toplantısı yapıyordu. Kazandığını ilan ediyordu. Şimdi yok. Kazandık diye açıklama yaptılar şimdi mahcup oldular. YSK'ya gitti orada da reddedildi. Şimdi de Anayasa Mahkemesi'ne gitmiş. Yahu AYM'nin bu işle ne ilgisi var? YSK'nın kararı nihai karardır. Bununla kamuoyunun meşgul etme gereği var mı? Nereye giderse gitsin.' ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.