Başbakanlığa giden yola mayın döşediler

Başbakanlığa giden yola mayın döşediler

Binali YILDIRIM'ı yeni yetmeler kalbinden vurdu.

Binali YILDIRIM'ı yeni yetmeler kalbinden vurdu.

TÜRKİYE BU YETENEĞE AĞLIYOR!

Yaptığı basın açıklaması ile Davutoğlu'na inceden göndermede bulunan Binali Yıldrım "Bu ülkede yol yapmadıysanız, hızlı tren yapmadıysanız Başbakanolmuşsunuz neye yarar" sözleri açıklamanın en dikkat çeken kısmıydı. Başarılı faatliyetlerini anlatan Yıldırım'ın açıklamaları akıllara Havuz medyasının oluşturulmasında gösterdiği yüksek çabayı getirdi.

Yoğun gayretleri ile Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu'nda telefon kaydı dinlemelere takılan Yıldırım'ın ATV Sabah Grubu'nun havuz yoluyla alımı için gösterdiği çaba gözlerden kaçmamıştı.

ELLERİ YOLDA AYAKLARI HAVUZDA

Uluştırma ve Haberleşme Bakanı olarak hizmetteki hızını kanıtlayan Yıldırım, bu başarısı ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını koymuş, fakat muhalif kesimin gözünde havai fişek gibi patlayan yolsuzluk operasyonu neticesinde büyük hayal kırıklığına uğradı.

Operasyon çerçevesinde öğrendiğimize göre elleri yollarla uğraşırken ayakları havuzda dolaşan Binali Yıldırım, ATV Grubu'nun satın alınması için oluşturulan havuza , hangi iş adamının ne kadar para ödemesi gerektiğini tebliğ ediyordu.

"MERAK ETME SEN DE ALIŞIRSIN"

Mehmet Cengiz, Hayrettin Özaltın, Adnan Çebi'nin Ankara Ahlatlıbel Sosyal tesislerinde katıldığı toplantı, telefon kayıtlarına ve tarihe böyle geçiyordu. "Bu milletin a.ına koyacağız. Çok çalışacağız"

İstenilen para karşısında MAK-YOL İnşaat sahibi Adnan Çebi dedikodulara göre simsiyah oluyor, gece uyuyamadığı için 2 tane hap alıyor. Milletin a.ına koyan iş adamı olarak tarihen geçen Mehmet Cengiz, Hayrettin Özaltın'ı teskin ederken " Biz alıştık bi bir hafta sonra gayet normal karşılarsın sen hee hee " 1 ihale verirler zararını kapatırsın" diyordu.

İşadamlarından havuz için kapl krizine sokacak kadar para kopartmayı başaran Binali Yılırım'ın, Erdoğan için yaptığı öne sürülen bu başarı ve gayretlerini Tayyip Erdoğan görmezden gelse de biz görmezden gelemedik! Sezar'ın hakkı Sezar'a diyerekten bu da bizden olsun dedik.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.