Başbuğ, İYİ Parti'den siyasete mi atılıyor?

Başbuğ, İYİ Parti'den siyasete mi atılıyor?

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Akşener’in kurucusu olduğu İYİ Parti’den siyasete mi atılıyor? İşte flaş gelişmenin ayrıntıları;

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’ye sürpriz bir ismin katılacağı iddia edildi. Bu ismin Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ olduğu kaydedildi.

İlker Başbuğ'un İyi Parti'li siyasetçilerle birlikte görülmesi kamuoyunda heyecan yarattı.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un İyi Parti'li siyasetçilerle birlikte görülmesi heyecan yarattı. Olay, kulislerde "Başbuğ siyasete mi giriyor" dedikodularına neden olurken Odatv’nin edindiği bilgiye göre hem iyi Parti'ye hem Başbuğ'a yakın kaynaklar siyaset iddiasını yalanladı.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, İyi Partili Lütfü Türkkan ve Nazif Okumuş'un da olduğu İyi Partili siyasetçilerle Adıyaman'a gitti. Başbuğ'un siyasetçilerle görüntü vermesi kafalarda soru işareti yarattı.

İki taraf da Başbuğ'un siyasete girdiği iddiasını yalanladı. Başbuğ'un dostane bir davet için söz konusu siyasetçilerle Adıyaman gezisi yaptığını belirten kaynaklar siyaset olasılığının gündemde bulunmadığını ifade etti.

İşte o görüntüler;

basbug2.jpgbasbug1.jpgbagbus3.jpgbagbus4.jpg

siyasetcafe.com

Kaynak:Odatv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.