Basın toplantısını sabote eden ve kovulan AA muhabiri Musab Turan'a Sedat Peker'den destek!

Basın toplantısını sabote eden ve kovulan AA muhabiri Musab Turan'a Sedat Peker'den destek!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki iddialarını basın toplantısında iki bakana yönelten AA muhabiri kovuldu. Muhabire Sedat Peker'den destek geldi...

Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye yönelttiği skandal soruyla basın toplantısını sabote etmişti.

Anadolu Ajansı, yaptığı açıklama ile o muhabiri işten çıkardığını duyururken, suç örgütü lideri Sedat Peker'den Musab Turan'a destek geldi.

Bakanlara yönlendirdiği Sedat Peker sorusunda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için, "AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük?" ifadesini kullanan muhabir Musab Turan'a en büyük destek firari suç örgütü lideri Sedat Peker oldu.

Twitter hesabından o videoyu paylaşan Sedat Peker, "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır ve onlar tam zamanında yetişirler" dedi.

 

aag.jpg


BABA TURAN: TASVİP ETMİYORUM


Musab Turan'ın babası da Twitter hesabından açıklama yaparak oğlunun tavrını eleştirdi.

 

Baba Ali Seydi Turan şunları söyledi:  

 

"Kamuoyuna duyurulur: 21.05.2020 Tarihli ulusal basında haber programlarında adı geçen Musab Turan'ın babası olarak sorulan soruyu ve soru şeklini tasvip etmediğimi kamuoyuna deklare ediyorum. AK Parti'nin kuruluşundan bugüne gururla bu davanın neferi oldum.

Parti teşkilatının her kademesinde bulundum. Duruşumda bir milim sapma olmamıştır. Oğlumun Türkiye kamuoyunu meşgul etmesinden dolayı rahatsız olduğumu beyan eder, saygılarımı sunarım." 

 

FETÖ BAĞLANTISI ORTAYA ÇIKTI

 

Eski Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın abisi T.T'nin KHK'dan ihraç edilen polisler arasında olduğu, ablası B.U'nun ise bankadan ATM üzerinden kartsız şekilde ihraç fetöcülere para gönderdiği ortaya çıktı.

 

ANADOLU AJANSI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

 

Konuya ilişkin Anadolu Ajansı'nın resmi hesabından yapılan açıklamada, "Bir basın toplantısında muhabir kriterleri ile basın- meslek ilke ve ahlakıyla uyuşmayacak şekilde soru soran ve bu sırada kendi sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak bu siyasal propaganda eylemini icra eden Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın iş akdi feshedilmiştir" ifadelerine yer verildi.

 

aa-024.jpg

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.