Başkent'te silahlı dehşet

Başkent'te silahlı dehşet

Başkent'te silahlı saldırganlar, bir ganyan bayinde dehşet saçtı.

Saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

Olay saat 22.30’da Yenimahalle İlçesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, siyah ve beyaz renkli 2 otomobille Demetevler 417 sokakta bulunan bir ganyan bayine gelen silahlı saldırganlar, bayide bulunan Doğan Güneş Kahramanlar ve Ayhan Altıntaş’ı darp etti. Kavganın büyümesiyle silahlarına sarılan saldırganlar Ayhan Altıntaş’ı tabanca, Doğan Güneş Kahramanları ise kesici aletle başından yaraladı. Saldırganlar kavganın ardından, geldikleri araçlarla olay yerinden uzaklaştı.


Olay yerindeki vatandaşlar, kesici alet ile yaralanan Kahramanlar’ı kendi imkanlarıyla hastaneye kaldırdı. Vatandaşların ihbarı sonucu gelen sağlık ekipleri, tabanca ile vurulan Ayhan Altıntaş’a müdahalede bulundu. Altıntaş, bütün müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Kahramanlar’ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, saldırının gerçekleştiği ganyan bayi ve etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye güvenlik şeridi çeken polis güçleri, çevredeki vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Olay yeri inceleme ekipleri, saldırıyla ilgili delil toplama çalışmaları yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.