Baykal'a kaset komplosu Başbakan'ın bilgisi dahilinde yapıldı

Baykal'a kaset komplosu Başbakan'ın bilgisi dahilinde yapıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'a yönelik kaset komplosunun Başbakan Recep Erdoğan'ın bilgisi dahilinde yapıldığını açıkladı.

Zaman'ın haberine göre; CNN Türk’te yayınlanan ‘Aykırı Sorular’ programında gazeteci Enver Aysever’in sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu,“Onun faili, özel yaşamı kontrol eden Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun bilgisi dahilinde gerçekleşen bir olaydır. Bu kadar net söylüyorum. MİT’e ‘Bunun faillerini bulun’ diye talimat verdi. Neden bulunmadı? Siyasetin konusu olmamalıydı. Bugünkü ses kayıtları ise hırsızlık olayını anlatıyor. Oğluyla yaptığı görüşmeyi dinledikten sonra ben artık o kişiye Başbakan lafını etmeyeceğim. Şaibeli bir kişidir. Bu ülkede başbakanlık yapamaz. Aldığı oylar helal değildir. Harama ortak olmuştur.” diye konuştu.

 

NEDEN 17 ARALIK'TAN SONRA DÜŞMAN BELLEDİ

 

“Cemaat ile işbirliği içinde misiniz?”şeklindeki soruya ise “Ne oldu 17 Aralık’tan sonra düşman belledi? Bu yolsuzlukları ortaya çıkardı diye. ‘Paralel devlete izin vermeyeceğiz.’ deniliyor. 700 bin liralık saati senin bakanına Reza Zarrab verdi. 4 bakana rüşvet verdi mi? Verdi. Devletin bütün sırlarını bunların Zarrab’a teslim etmediğini kim biliyor. Neden bunu cemaate bağlıyorlar?” şeklinde cevapladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.