Baykal’a yapılan kaset kumpasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu'nu o isim önermiş

Baykal’a yapılan kaset kumpasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu'nu o isim önermiş

2010 yılının Mayıs ayında, Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığından istifa etmesine neden müstehçen kayıtları ortaya çıkmıştı. Baykal'ın istifasının ardından CHP genel başkanlığına Kılıçdaroğlu gelmişti.

Dönemin Genel Başkanı Deniz Baykal, özel kalem müdürü Nesrin Baytok'la birlikte olduğu müstehçen görüntülerini tüm Türkiye uzun süre konuşmuştu. FETÖ'nün, kurduğu kaset kumpasıyla ilgili seks görüntülerin nasıl kayda alındığı 2018 yılında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmanın iddianamesinde yer aldı. Öte yandan 10 ikamet, 2 işyeri olmak üzere toplam 12 ayrı adrese gizli kameralar yerleştirildiği ortaya çıkmıştı.

KASET KUMPASIYLA İLGİLİ YENİ GELİŞME

Kaset kumpasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İş adamı Ethem Sancak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Kemal Kılıçdaroğlu'nu Deniz Baykal'a ben önerdim" diyen iş adamı Ethem Sancak, Kılıçdaroğlu'nun Tank Palet Fabrikası'yla ilgili iddiaları için ise "Kılıçdaroğlu ya sayı saymayı bilmiyor ya da dayak yememiş" ifadelerini kullandı.

 

screenshot-12-007.jpg

 

ÇARPICI İTİRAF

İş adamı Ethem Sancak, İstanbul Suriçi Grubu'nun toplantısında yaptığı konuşmada birbirinden çarpıcı itiraf ve açıklamalarda bulundu.

"İslamı tanıdım, hidayete erdim" diyen Ethem Sancak, "Deniz Baykal'a onu ben önerdim" dediği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tank Palet Fabrikası ile ilgili iddiaları için de "Ya sayı saymayı bilmiyorsun ya dayak yemedin ya da hesap uzmanı değilsin" diye çıkıştı.

İşte Ethem Sancak'ın, yaptığı açıklamalardan satır başları:

"PARTİDEN İSTİFA ETTİM CEZAEVİNE GİRMEKTEN KURTULDUM"

12 Eylül darbesinden sonra ticari hayata başlayan Ethem Sancak, tutuklanmaktan ise askere gitmek için parti görevlerinden istifa etmesiyle kurtulduğunu anlattı.

 

screenshot-13-005.jpg

 

 

"KILIÇDAROĞLU'NU BAYKAL'A BEN ÖNERDİM"

Erdoğan'ın Meclis'e girdiği Siirt seçimlerine kadar daha çok sol partilerde çalıştığını belirten Sancak “SHP’de beş dönem kurultay delegeliği yaptım. Hatta Kemal Kılıçdaroğlu’nun politika yapma nedenlerinden birisi benim. Şimdi beni tanımadığını söylüyor; ama ona ben referans oldum. Baykal’ın en has üç adamından biri bendim. Baykal iyi bir devlet adamı ve milli bir adamdır” dedi.

"'ERDOĞAN'A MİLLİ MEDYA KURUN' DEDİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “milli bir medya kurulması” önerisini kendisinin yaptığını belirten Ethem Sancak, "Medya yabancıların kontrolünde. Medyayı millileştirmemiz lazım. Milli bir medya ve güçlü bir milli savunma.” diye konuştu.

"ERDOĞAN'IN İZNİ OLMADAN HİÇBİR ŞEY YAPMADIM"

Karamehmetlere ait BMC şirketinin TMSF’ye geçtiğini hatırlatan Sancak "Kimsede ihaleye girmiyor. Dört defa ihaleye gidildi. Diğer otomobil şirketleri batsın istiyor” dedi ve bu nedenle Erdoğan’a gittiğini anlattı. Sancak “Ben Tayyip Erdoğan’la tanıştığımdan beri onun izni olmadan hiçbir şey yapmadım” diye ekledi.

"KILIÇDAROĞLU YA SAYI SAYMAYI BİLMİYOR YA DA DAYAK YEMEMİŞ"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tank Palet Fabrikası için yaptığı "Kılıçdaroğlu ‘Kırk yıldır bizim Tank Palet fabrikamız vardı, değeri de 20 milyar dolardı’ diyor. Peki soruyorum sana. Kırk yıldır bizim tankımız yok. Kırk yıldır neden İsrail’e gidip birkaç milyar dolar veriyoruz. Madem böyle bir fabrikamız var, orada niye yapılmıyordu. İnsaf et Kemal bey. Sen o makama nasıl geldin bu belli. Ya sayı saymayı bilmiyorsun ya dayak yemedin ya da hesap uzmanı değilsin” ifadelerini kullandı.

 

screenshot-14-003.jpg

 

"TAYYİP ERDOĞAN'A GÜVENİN GERİSİNİ MERAK ETMEYİN"

“Tayyip Erdoğan’a güvenin gerisini merak etmeyin. Allah onu başımızdan eksik etmesin. O bir milli bayrak vatan cephesinin lideri” diyen Ethem Sancak Kanal İstanbul ile ilgili de “Kanal İstanbul gereklidir. Memleketin istediğimiz toprağına istediğimiz yaparız. Montrö ile ilgisi yoktur” dedi.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.