Baykal’dan mesaj: Partide kalın!

Baykal’dan mesaj: Partide kalın!

CHP’nin eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, kendisini ziyaret eden ve rahatsızlıklarını dile getiren partililere, “partiden ayrılmayın” mesajı verdi.

Eski milletvekilleri, parti yöneticileri, belediye başkanları, il başkanları Deniz Baykal’ı zaman zaman Ankara’daki evinde ziyaret ediyor.

Baykal’ı ziyaret için çok talebin olduğu ancak koronavirüs salgını nedeniyle kabul etmekte sorun yaşandığı belirtildi.

Doktorların tavsiyesiyle de Baykal’ın çok fazla randevu veremediği ifade edildi. Edinilen bilgiye göre, son dönemde gerçekleşen ziyaretlerde bazı isimler partiye ilişkin rahatsızlıklarını dile getirdi, bazı isimler de partiden ayrılmak istediklerini ifade etti.

Ziyaretlere kişilerden biri CHP’deki istifalara ilişkin, “Sayın Baykal bu duruma, partiden ayrılmalara üzülüyor. Ayrılmaları doğru bulmuyor. Partiden kimsenin ayrılmamasını, bunun için genel merkezin her türlü görüşmeyi yapması gerektiğini söylüyor. ‘Keşke ayrılmasalar, bir arada kalsalar, partiyi güçlendirseler’ diyor. Demokratik mücadelenin birlikte sürdürülmesi gerektiğini söylüyor” değerlendirmesini yaptı.

‘PARTİ İÇİNDE YAPIN’

Edinilen bilgiye göre, Baykal, kendisini ziyaret eden ve partiden ayrılmak isteyenlere, “Partide kalın. Partiden ayrılmayın. Partide yanlışlıklar varsa da bunlar parti içinde kalınarak, mücadele edilerek düzeltilebilir. Sabredin. Mücadelenizi parti içinde yapın” mesajını verdi. Partililerin ziyaret ettikleri Baykal’a, “anılarını yazması” yönünde temennide de bulunduğu öğrenildi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.