Baykal'ın Köşk planı

Baykal'ın Köşk planı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'teki odasında eski Genel Başkan Deniz Baykal ile görüştü. Baykal, görüşmede, Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili konun da gündeme geldiğini söyledi.

TBMM'de, dört eski bakanla ilgili verilen soruşturma önergelerinin görüşmelerini takip eden Kılıçdaroğlu, Meclis'teki ofisinde Antalya Milletvekili ve eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bir araya geldi. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü.


Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baykal, Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili kamuoyuna yansıyan önerilerini Kılıçdaroğlu'na iletip iletmediği sorusuna, "Düşüncelerimi paylaştım gayet tabi. Sayın Genel Başkan da zaten düşünce topluyor, herkesi dinliyor" yanıtını verdi.

CHP-MHP ORTAK ADAYI İSTEDİ

Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP-MHP ortak adayı konusunda önerisinin anımsatılması üzerine Baykal, "Kamuoyuna yaptığım açıklamaları biliyorsunuz. O açıklamalar elbette bu görüşmede de gündeme geldi. O konudaki görüşlerimi de dile getirdim. Ama sadece o konuyu konuşmadık, her şeyi konuştuk" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.