Bayraktar: T3 Vakfı, İBB'den para aldığı iddialarına karşı açtığı davayı kazandı

Bayraktar: T3 Vakfı, İBB'den para aldığı iddialarına karşı açtığı davayı kazandı

Selçuk Bayraktar'ın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu T3 Vakfı, İBB'den yardım aldığına dair iftiralar hakkında açtığı ve sonuçlanan bir davasını daha kazandığı  açıkladı.

Bayraktar, kazanılan 30 bin TL'yi, kimseye iftira atmayan gazeteciler yetişmesi amacıyla iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak vereceğini duyurdu.

Selçuk Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden T3 Vakfı'na bağış ve tahsis yapıldığı iddiası üzerine dava açmıştı.

"İLETİŞİM ÖĞRENCİLERİNE BURS VERECEĞİZ"

Bayraktar bugün sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Vakfımıza yönelik iftirada bulunan kişilerden mahkeme yoluyla kazandığımız tazminatları, mesleğini ahlakla icra eden, kimseye iftira atmayan gazeteciler yetişmesi ümidiyle iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak vereceğiz." dedi.

"YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER KENDİ BÜTÇEMİZDEN KARŞILANIYOR"

Karar sonrası açıklama yapan Haluk Bayraktar ise

"Bir kez daha" yargı, @T3Vakfi 'mızın İBB'den nakdi veya ayni yardım almadığını tescilledi! Yalan büyük ama cezası küçük olunca yalanın da iftiranın da önünü almak mümkün olmuyor... Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, kurucu ve yöneticileri dışında kimseden bağış, yardım, ayni yardım, nakdi destek vb. kabul etmemektedir. Yürütmekte olduğu faaliyetlerin tamamı kendi bütçesinden karşılanmaktadır." dedi.

 

tr-003.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.