Bayram tatilinde kahreden bilanço: 22 ölü, 161 yaralı

Bayram tatilinde kahreden bilanço: 22 ölü, 161 yaralı

Ramazan Bayramı tatilin ilk iki gününde 54 trafik kazası yaşandı.Kazalarda 22 kişi hayatını kaybederken, 161 kişi de yaralandı.

Ramazan Bayramı tatilinin ilk iki gününde yine çok sayıda trafik kazası yaşandı. Kazalarda 22 kişi yaşamını yitirirken, 161 kişi yaralandı. Bayram tatili, arife günü olan 3 Haziran Pazartesi ile 7 Haziran Cuma gününün de kamu personelinin idari izinli sayılmasıyla 9 güne çıktı.

ÇOK SAYIDA KAZA YAŞANDI

Bayram tatili nedeniyle cuma günü mesai bitimi ile tatilciler yollara koyuldu. Özellikle iftar saatinin ardından yollarda yoğunluk oluşurken, İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından karayollarında alınan önlemlere rağmen yurt genelinde çok sayıda kaza meydana geldi.

kaza1-siyasetcafe.jpg

22 KİŞİ HAYATA VEDA ETTİ

Cuma günü saat 18.00'den tatilin ikinci günü olan bugün saat 17.00'ye kadar meydana gelen 46 kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 130 kişi yaralandı. Tatilin ikinci günü saat 18.00'den sonra meydana gelen 8 kazada ise 6 kişi öldü, 31 kişi de yaralandı. Böylece tatilin ilk iki günlük bölümünde yurt genelinde 54 trafik kazasında 22 kişi yaşamını yitirirken, yaralanan 161 kişi yaralandı.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.