Bayramda hava nasıl olacak?

Bayramda hava nasıl olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla Ramazan Bayramı tatili tüm kamu kurum ve kuruluşlarda 9 güne çıkartıldı. Çalışanlar için gelen bu iyi haberin ardından ‘bayramda hava nasıl olacak’ sorusu en merak edilen konulardan biri oldu.

4 Haziran Salı günü başlayacak olan Ramazan Bayramı, 6 Haziran Perşembe günü sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkartıldı. Bu gelişmenin ardından tatil planları yapan çalışanların en çok merak ettiği konuların arasında ‘bayramda hava nasıl olacak’ sorusu da yer aldı. Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bayramda hava nasıl olacak gibi soruların cevabını bu içerikte bulabilirsiniz…

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ramazan Bayramı tatili, 3 Haziran Pazartesi saat 13:00’ten sonra başlayacak ve 7 Haziran Cuma günü sona erecek. İzinler ve hafta sonu tatilleriyle birlikte tatil 9 güne olacak.

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Ramazan Bayramı’nda Türkiye genelinde havaların güneşi olması bekleniyor. Hava sıcaklığının, İç Anadolu Bölgesi, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu Bölgesi’nde mevsim normallerinin 1 ila 2 derece üzerinde olması bekleniyor.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.