BBP: CHP savcılığa başvurmalıdır

BBP: CHP savcılığa başvurmalıdır

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Reza Zarrab davasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu ve CHP'ye de flaş bir tavsiyede bulundu. İşte ayrıntılar;

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ABD’de 27 Ekim 2017 tarihinde tanık olarak itiraflarda bulunan Reza Zarrab’ında yer aldığı dava ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mustafa Destici, konu ile ilgili yaptığı açıklamada birlik çağrısında bulundu.

İşte BBP lideri Destici’nin yaptığı yazılı açıklama;

SEÇİLMİŞLERİN YANINDAYIZ

"Zarrab'ın pisliklerini tanıklık sıfatıyla takas eden Haçlı zihniyetin Türkiye'ye yönelik planlarına karşı gelmek, her Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşının görevi olmalıdır. Büyük Birlik Partisi olarak, Türkiye'nin zor şartlardan geçtiği bu kritik süreçte, bütün itirazları, geçmişte yaşanan hadiseleri bir kenara ve hukuka bırakarak ABD'nin başını çektiği emperyalist, siyonist, terörist hain ve işbirlikçi çevrelerin planlı taarruzuna karşı devletimizin, ülkemizin ve milletin iradesi ile seçilmişlerin yanındayız. Tüm siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini, medya mensuplarını velhasıl Türk milletini topyekun birlikte olmaya ve ülkemize karşı kurulan bu sinsi planları ve tezgahları bozmak için birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Gün, Malazgi̇rt, Çanakkale, Kut'ül amare ve Kuvayı Mi̇lli̇ye ruhuyla, bi̇rli̇k olma ve bi̇rli̇kte hareket etme günüdür."

SAVCILIĞA BAŞVURULMALI VE YARGININ KARARI BEKLENMELİDİR

"Yaklaşık 6 ay önce, bir internet sitesinde malum çevrelerce paylaşıldığı söylenen ve hukukun konusu olan bu iddiaların bugün bizzat ana muhalefet partisinin genel başkanı ve sözcüleri tarafından dillendirilmesi çok yönlü bir şaibeye de sebep olmuştur. Bu da, büyük bir iddia ile açıklanan bu dekontların kaynağı ile ilgilidir. Hukukun konusu olması gereken hususlar, günlük ve çıkar amaçlı siyasetin konusu yapılmamalıdır. Bunun yapana da faydası olmayacaktır. Burada kazanacak olan sadece bu dekontları servis edenler ve arkalarındaki Türkiye düşmanları olacaktır. CHP'li yöneticilerin bundan sonra yapması gereken şey ellerindeki bütün argümanları savcılıkla eksiksiz bir şekilde paylaşmak ve yargının vereceği kararı beklemek olmalıdır."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.