BBP Lideri Destici'den İYİ Parti'li Türkkan'a sert tepki: 'İti hangi kapıya bağlarsan bağla ittir'

BBP Lideri Destici'den İYİ Parti'li Türkkan'a sert tepki: 'İti hangi kapıya bağlarsan bağla ittir'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, şehit yakınına küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl'de esnaf ziyareti sırasında şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini dile getirdi.

Bunun üzerine polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.

Polis ekiplerine Türkkan'ın kendisine "Senin bacını s*kerim" dediğini söyleyen tepkili vatandaş, güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı.

 

ÖZÜR DİLEDİ

 

Türkkan bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından önce küfrettiğini inkar etti daha sonra ise çektiği bir video ile olayı kabul ederek özür diledi.

 

BBP LİDERİNDEN SERT TEPKİ

 

Hükümet kanadından ve vatandaştan tepkiler alan İYİ Parti'li Türkkan'a bir tepki de BBP Lideri Mustafa Destici'den geldi.

Destici, şehit yakınına küfür eden Türkkan'a, 'Bir partinin grup Başkanvekili olmuş ama adam köpek. Köpeği nereye koyarsan koy köpektir. İti hangi kapıya bağlarsan bağla ittir. Yani başka bir kapıya bağladın diye o uysal bir hayvan olmaz. Onun için köpekler köpekliğini yapmaya devam edecek. Ama hak ettiğini de alacak. Hiç kimse yaptıklarının yanına kar kalacağını zannetmesin.' sözleriyle tepki gösterdi.

 

 


Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.