BBP, Silivri teşkilatlarının AK Parti'ye geçtiğini yalanlandı

BBP, Silivri teşkilatlarının AK Parti'ye geçtiğini yalanlandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, 1 Kasım seçimleri öncesi parti teşkilatları ve Alperen Ocakları üzerine iktidar oyunlarının sürdüğünü belirterek, AK Parti trolleri ve medyasının en son yaydığı 'BBP Silivri teşkilatların

Karabulut yazılı açıklamasında, yaklaşık 20'ye yakın TV kanalının 'yalan ve riya' üzerine kurulu troller ve paralı holiganların, BBP mensuplarını hedef aldıklarını ifade etti.


Karabulut, açıklamasının devamında şunları kaydetti: “En son Silivri'de görüldüğü gibi; 2014 yılından bu yana lağvedilmiş ve ilçe teşkilatı bulunmayan bu yerde; önceden hasbelkader hareketin içinde yer bulmaya çalışmış ve isim yapmış insanları AKP'nin, kanalları ve sözde gazeteleri, internet haber siteleri, olmayan bir teşkilatın AKP'ye büyük bir gösteri ile geçtiğini aktarıyorlar. Sözde ilçe başkanları, sözde ilçe yöneticileri ve sözde Alperen teşkilatı ile AKP'ye geçtiklerini belirtiyor. Bunların hepsi yalan. Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurumsal yapısı BBP tüm bu operasyonlar karşısında, satılmadan-gevşemeden, dik durmaya devam edecektir. Yazıcıoğlu'ndan hiçbir iz taşımayan bu kişi veya kişilere yine rahmetli şehit liderimizin bir sözü ile cevap vermek isteriz. 'Üç Saniyesine bile hâkim olamadığınız bir hayat için bu kadar fırıldak olmaya değmez.'"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.