Bebek sahilindeki ahlaksızlıkla ilgili yeni gelişme! Artık nöbet tutulacak

Bebek sahilindeki ahlaksızlıkla ilgili yeni gelişme! Artık nöbet tutulacak

Bebek sahilinde iki kişinin herkesin içinde ilişkiye girmesi olayının ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Bebek sahilinde öğle saatlerinde ilişkiye giren bir erkek ve bir kadın sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada infial yaratan görüntü sonrası İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. Görüntülerdeki şahısların gözaltına alındığı duyuruldu.

 

'HAYASIZCA HAREKET' SUÇUNDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI


Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

"30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T adlı şahısların halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında "Hayasızca Hareket" suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında 'Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan(11); Şüpheli C.M.T.'nın ise 'Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından (8) kaydı bulunduğu anlaşılmıştır."

 

TÜRKİYE VATANDAŞLIĞINI SONRADAN ALMAMIŞ


Olayın ardından söz konusu iki kişiyle ilgili sosyal medyada mültecilere yönelik nefret söylemini besleyebilecek birçok iddia paylaşıldı. Bunlardan biri de videodaki erkeğin Pakistanlı olduğu iddiası idi. Olayın sosyal medyada yayılmasının hemen ardından konuyla ilgili olarak İstanbul Valiliği bir açıklama yaptı. Açıklamada iki kişinin suç kaydı olduğu bilgisi yer aldı. Valilik kişilerin uyruklarıyla ilgili bir açıklamada bulunmadı.

 

POLİSLER BEBEK SAHİLİNDE NÖBET TUTMAYA BAŞLADI


Ancak İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'nin hazırladığı ifadelere bakıldığında, erkek Ö.K.'nin Çorum'un Sungurlu ilçesine kayıtlı olduğu görülebiliyor. Yani Ö.K. Türkiye vatandaşlığını sonradan almamış. C.M.T.'ye ait bilgide ise, aslen yabancı uyruklu olabileceği, fakat soyadının Türkçe olduğu görülüyor. C.M.T.'nin sığınmacı olduğunu gösteren bir kanıt da bulunmuyor. Bütün bu yaşananların ardından yeni bir gelişme yaşandı. Bebek'te çirkin olayın yaşandığı yerde polisler nöbet tutmaya başladı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.