Bebek'ten sonra Ümraniye! Metro durağında ilişkiye girdiler

Bebek'ten sonra Ümraniye! Metro durağında ilişkiye girdiler

Türkiye, İstanbul Bebek sahilinde güpegündüz bir vakitte cins*el ilişkiye giren çiftin görüntülerini konuşurken, Ümraniye metro durağından yeni bir görüntü daha geldi.

Tüm Türkiye, İstanbul'un Bebek sahilinde meydana gelen cins*l ilişki skandalıyla sarsılırken internette paylaşılan yeni bir video sosyal medyada gündem oldu.

Ümraniye Altınşehir metro durağında çekilen videoda, bir çiftin akşam saatlerinde istasyonun yanında ulu orta cins*l ilişkiye girdikleri anlar yer aldı.

İstanbul'un Bebek sahilinde çekilen cins*l ilişki videosu kamuoyunun gündeminden halen düşmemişken, Türkiye güne yeni bir skandalla uyandı.

 

METRO DURAĞINDA İLİŞKİYE GİRDİLER

 

Akşam saatlerinde Ümraniye Altınşehir Metro durağının karanlığa bakan bölümünde çekilen videoda, bir çiftin ulu orta cins*l ilişkiye girdikleri anlar yer aldı.

Duvarı kendilerine bariyer yaptıkları için çevreden görülmediklerini düşünen çiftin ilişki anları o sırada köprüden geçen vatandaşlar tarafından çok net bir şekilde görüldü.

Köprüden geçen bir vatandaş o anları kameraya alarak sosyal medyadan paylaştı. İnternete düşmesiyle viral olan görüntülerde rahat tavırlar sergileyen çiftin işlek caddede seyreden araç ve insanlara aldırış etmeden dakikalarca ilişkiye girdikleri görülüyor.

 

TWITTER'DA TT OLDU

 

Ümraniye'de çekilen video sosyal medyada infial yaratırken, Twitter kullanıcılarının art arda yaptığı yorumların ardından "ümraniye" etiketi TT oldu.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.