Bekir Bozdağ, Yeniden Refah adayını ihanetle suçladı! 'DEM Şanlıurfa'da pusuya yattı'

Bekir Bozdağ, Yeniden Refah adayını ihanetle suçladı! 'DEM Şanlıurfa'da pusuya yattı'

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Yeniden Refah Partisi adaylarının AK Parti'den aday olmamasının ardından başka partilere geçtiklerini ve bunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ihanet olduğunu savundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, CHP'nin kent uzlaşısı adı altında DEM Parti ile ittifak yaptığını söyleyerek gizli bir yarışın olduğunu belirtti ve DEM Parti'nin her ağacın altına ulaştığını ve halkın birleşmesinden korktuklarını savundu.

Ayrıca, Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti'den oy bölerek çalışmadıklarını öne sürdü.

Canlı yayında, Yeniden Refah Partisi adayı Kasım Gürpınar için, "Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’da 4 dönem vekil yaptı. Buradaki her işten mesul. İyiden kötüden. 2 dönem MKYK üyeliği 2 dönem AB üye komisyonluğu başkanlığı ve en son genel başkan başdanışmanlığı tüzüğe aykırı olmasına rağmen Cumhurbaşkanımız fiilen MYK’ya da aldı. Partide verilmeyen bir tek genel başkanlığı koltuğu kaldı." şeklinde konuştu.

Bozdağ ayrıca, Yeniden Refah Partisi adaylarının AK Parti'den aday olmamasının ardından başka partilere geçtiklerini ve bunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ihanet olduğunu savundu.

Bu sözlerle, Bekir Bozdağ, Yeniden Refah Partisi'nin adayını ve partiyi eleştirerek, AK Parti'ye sadakatlerinin sorgulanması gerektiğini ima etti.


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.