Beklenen yağış İstanbul'u vurdu! Esenyurt ve Arnavutköy göle döndü

Beklenen yağış İstanbul'u vurdu! Esenyurt ve Arnavutköy göle döndü

İstanbul'da beklenen sağanak yağış dün geceden itibaren etkisini göstermeye başladı. Birçok ilçede ev ve işyerlerini su bastı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyardığı kuvvetli sağanak yağış İstanbul'u vurdu. Şehrin birçok bölgesinde sel ve su baskını yaşandığına dair açıklamalar geliyor.

Esenyurt'ta yağış nedeniyle yollar adeta denize döndü. Pınar Mahallesi'nde yollarda araçlar mahsur kaldı. Bazı evleri ve iş yerlerini su bastı.

Arnavutköy'de de sağanak yağış nedeniyle bir sokakta vatandaşlar zor anlar yaşadı. Göle dönen sokakta bir araçta suya saplandı kaldı.

 

rt-004.jpg

 

İstanbul'da gece boyu etkili olan sağanak yağış su baskınlarının gerçekleşmesine neden oldu. Arnavutköy Boğazköy Bülent Sokak, yağmur suları vurdu. Sokak komple trafiğe kapatılırken, bir araç yarıya kadar sulara gömüldü. Olay yerine gelen ekipler, duruma müdahale etti.

 

asa-069.jpg

 

VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI


İstanbul beklenen sağanak dün gece itibariyle etkisini göstermeye başladı. Beyoğlu Taksim'de, yağmura yakalanan vatandaşlar, zar zor ilerledi. Şemsiyesi olmayanlar, ıslanmamak için metro istasyonu girişinde ve dükkanların saçaklarının altında yağmurun hafiflemesini beklemeye başladı. Yağmur nedeniyle trafikte yoğunluk oluşurken vatandaşların boş taksi bulmak zorlaştı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.