Belediye Başkan adayı ilçeyi karıştırdı: 44 kişi istifa etti

Belediye Başkan adayı ilçeyi karıştırdı: 44 kişi istifa etti

31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek kritik yerel seçimlere 4 aydan az bir süre kala siyasi partide aday krizi yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı ilçeyi karıştırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin gösterdiği belediye başkan adayı ilçeyi birbirine kattı ve toplu istifalar yaşandı.

CHP’nin Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi’nde gösterdiği belediye başkan adayını beğenmeyen 44 kişi tepkilerini ortaya koyarak istifa ettiler.

CHP’li üyeler Pazarcık Belediye Başkan adayı Haydar İkizer’in adaylığını kabul etmediklerini ve tepilerini göstermek için partiden istifa ettiklerini açıkladılar.

Başkent için bomba iddia: Seçimi rahat kazanır

Cumhuriyet Halk Partisi, 6 Aralık Perşembe günü 212 adayını kamuoyuna duyurmuştu. 212 adayın açıklanmasının ardından bazı partililer bu duruma tepki göstererek mevcut görevinden istifa ederek ayrılmıştı. Son olarak aynı kriz Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde yaşandı.

Melih Gökçek sessizliğini bozdu: Adaylık sinyali verdi

CHP Pazarcık İlçe teşkilatına üye olan 44 kişi istifa ettiğini resmen açıkladı. Gerekçe olarak ise Belediye Başkan adayı Haydar İkizer’i beğenmediklerini öne sürdüler.

‘PAZARTESİ KARAR VERECEĞİZ’

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Pazarcık İlçe Başkanı Veysel Şevran, yönetim olarak istifa edip etmeyeceklerine Pazartesi günü karar vereceklerini ifade etti.

pazarcik-chp.jpgpazarcik-chp1.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.