Belediye Başkanı, Soylu'ya diz çöktü! Gaziantep’i karıştıran foto

Belediye Başkanı, Soylu'ya diz çöktü! Gaziantep’i karıştıran foto

AK Partili Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu karşısındaki fotoğrafına, CHP’den çok sert bir tepki geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun, Bakan Soylu karşısındaki fotoğrafına çok sert tepki gösterdi.

Gaziantep’teki bir taziye ziyaretinde, AK Partili Belediye Başkanı Tahmazoğlu yerde otururken, koltukta oturan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile konuşuyor.

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat, Şahinbey belediye başkanının böyle bir duruma düşmesinin onur kırıcı olduğunu ifade ederek, “Çıkar amaçlı yapılan siyasetin insanları ne hale getirdiğinin göstergesi için bir ibretlik resim. Diz çökme, el pençe divan pozu Gaziantep siyasetine hiç yakışmadı. Türkiye’de siyasetin kirlenmişliğinin en büyük göstergesi” ifadelerini kullandı.

sahinbey.jpg

İşte Uğur Özpolat’ın açıklamasının tamamı:

“Türkiye’de siyasetin kirlenmişliğinin en büyük göstergesi. Çıkar amaçlı yapılan siyasetin insanları ne hale getirdiğinin göstergesi bir ibretlik resim. Bakınca insanlığınızdan utanırsınız. Güce tapmanın ne demek olduğunu görürsünüz. Eldeki gücü kayıp etmemek için size o gücü verene ne kadar alçalacak davranışlarda bulunursunuz. İşte bu i resim ülkeyi yönetenlerin ahlaki ve ruh halini anlatan açık bir resimdir. Şahinbey Belediye Başkanı elindeki gücü kaybetmeme çabası içerisinde nelere katlanıyor. Hem insanlığa hem de inançlarımıza, inandıklarına aykırı sırf gücü kaybetmemek için bu kadar eğilmek, gerisini siz düşünün. Gaziantepli seçmenlere sesleniyorum. Oylarınızla seçtiğiniz belediye başkanının düştüğü duruma iyi bakın. Bu şahıs sizleri temsil ediyor. Sizin adınıza biat ediyor boyun eğiyor. Anadolu insanına yakışmayacak dik duruştan öte sizleri düşünmekten öte makam ve mevkisini bundan sonraki siyasi ve maddi ikbalini düşünüyor. Bunları da yaparken sizlerden aldığı oylarla sizden aldığı destekle yapıyor. Yani sizleri kullanıyor. Kendi ikbali için sizlerin düşüncelerini sömürüyor. Sonra ne oluyor ne kadar eğilmişsen o kadar övgü alıyorsun. Tebrik ediliyorsun. Hz. Ali’nin dediği gibi ‘Haksızlık karşısında eğilme. Eğilirsen hem hakkını hem şerefini kaybedersin.’ Şimdi doğru yapma zamanı gücün karşısında eğilenlerle birlikte olanlarla değil. Ezilenlerle birlikte olma zamanı…”

sahinbey1.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.