Bella Hadid ayrılık acısını paylaştı; Türk takipçileri güzel modeli TT yaptı

Bella Hadid ayrılık acısını paylaştı; Türk takipçileri güzel modeli TT yaptı

Bella Hadid ayrılık acısını kamyon arkası sözle paylaştı, Türk takipçileri güzel modeli TT yaptı: Bella’ya bunu yapan hayat bize ne yapmaz?

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, son paylaşımıyla takipçilerinin dikkatini çekmeyi yine başardı. Hadid'in "Yallah" paylaşımını Türkler görünce Twitter'da yer yerinden oynadı.

Filistin asıllı Müslüman bir babanın kızı olan Bella Hadid, podyumların aranan modeli ve moda dünyasındaki başarısıyla bilinen bir isim.

Sosyal medyayı aktif kullanan Bella Hadid son paylaşımıyla TT oldu. Dün gecenin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Bella Hadid'in konuşulma sebebi ise bir paylaşımı.

bella1-001.jpg

Kısa süre önce yıldız popçu The Weeknd tarafından terk edilen Hadid, sevgilisinin kendisini ima ederek yaptığı şarkıyla şoke olmuştu.

30 yaşındaki Kanadalı şarkıcının "Dönüşümüz yok - Eskisi gibi olamıyoruz - Bitti - Artık aklını bu aşkla daha fazla kurcalama - Sürekli ilgi istiyorsun - Konuşmadığımız zamanlarda bile basına malzeme veriyorsun - Artık ikimiz de başkalarıylayız - Lütfen beni bir daha arama." sözleri güzel modeli bir hayli yıkmıştı. Hadid, geçtiğimiz günlerde de ağladığı anlara ait bir video paylaşmıştı.

bella2-001.jpg

Hadid son olarak ise bir araba arkası yazısını paylaştı. 'Yallah' yazısını paylaşan Hadid not olarak ise "Yallaa..." yazınca Türk takipçilerinin ilgisini çekti.


Hadid'in bu paylaşımı defalarca kez Twitter'da paylaşıldı ve güzel model gündem oldu.

 

bella3-001.jpg

Türk kullanıcılar bu fotoğrafı paylaşıp "Bella'ya kamyon arkası sözler yazdıran hayat bize neler yapmaz" yorumlarında bulundu.

 

bella4.jpg

bella5.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.