Bella Hadid'den seksilik itirafı

Bella Hadid'den seksilik itirafı

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, Vogue's Fashion Festival kapsamında Paris'te Fransız basınına açıklamalarda bulundu.

23 yaşındaki model "Podyumda başka bir karaktere bürünmeyi seviyorum. Sanırım bir noktada bazen kendim olmaktan hoşlanmıyorum. Bazen podyumda yürüdüğünde ya gergin olursun ya da bacaklarının nasıl hareket ettiğini unutursun" dedi.

Yolanda Hadid'in küçük kızı ayrıca, ünlü olduktan sonra depresyona girdiğini, "Her sabah ağlardım, öğle molalarım sırasında, uyumadan önce ağlardım" cümleleriyle ifade etti. 

 

Hadid iş yoğunluğunun kendisini nasıl etkilediğini "18 yaşında bir genç kız olarak günde 14 saat çalıştığım dönemde duygusal dengemi kaybedebiliyordum. Sadece biraz nefes almak istiyordum" cümleleriyle anlattı. 

 

Bir süredir yaşadıkları hakkında konuşmak istemediğini fakat sağlığıyla ilgili sıkıntılar yaşadığını itiraf eden Hadid, "Bu muhteşem hayatı yaşayabildiğim, elimdeki olanaklara sahip olduğum için kendimi suçlu hissediyorum, her nasılsa depresif duygulara kapılıyorum. Bu hayatın bir anlamı yokmuş gibi görünüyor" dedi. 

 

Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın hayata geçirdiği Fenty markasıyla ilgili de konuşan Hadid, "Rihanna inanılmaz. Onun moda şovuna çıktığımda kendimi gerçekten ilk kez o kadar seksi hissettim. Birçok defileye çıktım ama kendimi hiç o kadar güçlü hissetmemiştim" diye konuştu.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.