Ben yine de devrimci birisiyim.

Ben yine de devrimci birisiyim.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da seçim otobüsünün üzerinde vatandaşları 'bozkurt' işareti ile selamlamıştı. Kılıçdaroğlu o işaret hakkında açıklama yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP'den CHP'ye geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'la birlikte önceki gün seçim mitingi yapmıştı.


BOZKURT İŞARETİ İLE İLGİLİ KONUŞTU

Kılıçdaroğlu burada vatandaşları selamlarken bozkurt işareti yapmıştı. "Kendisinden hala Devrimci Kemal" diye bahseden Kılıçdaroğlu o işaretle ilgili Milliyet'ten Serpil Çevikcan'a konuştu. İşte Kılıçdaroğlu'nun o açıklaması;

HALA DEVRİMCİ KEMAL'İM

Bozkurt selamınız çok tartışıldı, nasıl tepkiler aldınız?

Birisi yaklaştı, eliyle Bozkurt işareti yaptı, "Ben MHP'liyim oyumu size vereceğim" dedi. (Bozkurt işareti yapıyor) Ben de teşekkür ettim. Mesele bu.

"Devrimci Kemal'e ne oldu" diye gazete başlıkları var.

"Devrimci Kemal" başlıkları atmaya devam etsinler. Ben yine de devrimci birisiyim.

Parti içinde huzursuzluğa yol açtı mı?

Hayır, seçmen nazarında da etkilemez. Biz herkesten meydanlarda zaten oy istiyoruz, MHP'den de AKP'den de, DP'den de herkesin oyunu istiyoruz. Çünkü, bu seçimler bir iktidar mücadelesi seçimi değil, bu seçimler demokrasimizin var oluş seçimleridir. Ya demokrasiyi güçlendireceğiz, kendi sorunumuzu halkın oylarıyla çözeceğiz ya daha karanlık günlere hazır olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.