'Benim sayemde MHP’nin oy oranı yüzde 60’lara çıktı'

'Benim sayemde MHP’nin oy oranı yüzde 60’lara çıktı'

Ünlü dizi oyuncusu Yeliz Yeşilmen, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Yeliz Yeşilmen, Posta Gazetesi’nden Alev Gürsoy’a verdiği röportajda yine dikkatleri üzerine çekecek açıklamalar yaptı.

İşte ünlü dizi oyuncusu ve model Yeliz Yeşilmen’in Posta Gazetesi’nden Alev Gürsoy Cimin'le yaptığı röportajdan bir bölüm;

İşte o röportaj:

İSTANBUL’U BIRAKIP ADANA’YA YERLEŞMEK ZOR OLDU MU?

Hem zor, hem kolay. Tüm sülalem burada. Televizyonculuğa başladığım ilk yer Adana. İki yıl burada yaşamıştım. Aslen Adanalıyım fakat babam memur olduğu için gitmediğimiz il kalmadı. Bingöl, Kahramanmaraş, Antakya, İskenderun... Son durak Adana’ydı. Fakat İstanbul başka tabii. 15 günde bir İstanbul’dayım. Özellikle iş için sık gidip geliyorum.

yesil.jpg

İSTANBUL’DAN UZAK DA OLSAN DEDİKODULARIN İÇİNDESİN...

Canım, Adana’dan Türkiye’yi yönetiyorum. O zekaya bakıyor, şehre bakmıyor.

“YÖNETİYORUM” DERKEN?

İstanbul’da yaşayıp da hiçbir faaliyete giremeyen, ismini duyuramayanlar var. Ben buradan bile her yere yetiyorum. Para kazanabileceğim düzenli, kaliteli işlere de gidiyorum.

yesil1.jpg

EŞİNİZ KISKANMIYOR MU?

Kıskanıyor! Niye kıskanmasın? Kıskanılmayacak kadın mıyım? Ama zaten iki çocuk annesi kadınım. Ağır bir eşim var. Yapabileceğim şeyler kısıtlı, onların da bilincindeyim. O yüzden dar alanda kısa paslaşmalar yani...

ZOR MU EVLİLİK?

Çook zor çook. Bir kere eşim Ali Uğur Akbaş’ı çekmek, memnun ve mutlu etmek dünyanın en ama en zor işleri arasına girer.

yesil2.jpg

‘ÇEKMEK’ AĞIR BİR KELİME OLMADI MI?

Valla kocam zor adam. Ali, tam Osmanlı erkeği. Her şeyi kadından bekleyen, hizmet verdikçe beklentisi daha da artan, “Bunu yaptı, o zaman bunu da yapar” diyen biri.

yesil3.jpg

BİR TÜR GEYŞASINIZ YANİ SİZ...

Öyleymişim. Evlenince ortaya çıktı. Ama bu arada ben de evde oturup erkeğe itaat eden bir kadın değilim. İş gücüne katılırım. Bu Ali’nin de hoşuna gider. 2014 yerel seçimlerinde eşim Ali, MHP’nin Çukurova Belediye Başkan adayıydı. 150 kişilik seçim ofisini yönettim. Ki siyasetten anlamam. Arabalar yola kaçta çıkacak, matbaadan neler gelecek... Yemekler, sloganlar, hepsini ben yaptım. (Röportajcının notu: Çukurova’yı yüzde 44,2 ile CHP aldı. MHP’li Ali Uğur Akbaş yüzde 28,7 oyda kaldı.)

yesil6.jpg

"MHP'NİN OYLARI BEN ARTTIRDIM"

SİYASETİ SEVDİN Mİ?

Sevdim. Siyaset de beni sevdi. Yemin ediyorum ve hiç abartmıyorum. Zaten kendimi asla övmem. Kadını, erkeği herkes, “Sen aday olsan oyumuzu yüzde 100 sana verirdik” dediler. Zaten benim sayemde MHP’nin oy oranı Adana’da 30’lardan, 60’lara çıktı. Bu haber olarak da çıktı. Oy oranı yıllardır değişmiyordu. 20 yıldır seçimlerde alınmayan bir oyu bu seçimde aldıysa MHP, çok özür diliyorum bu benim başarımdır.

yesil5.jpg

BİR DAHAKİ SEÇİMLERDE ADAY OL BARİ...

Yaptığım işi çok ciddiye alıyorum. Burada kafe açtım. Her şeyini ben yapıyorum. Her şeyi ciddiye alırım. Ama bu arada ağzım da çok iyi laf yapıyor. Siyasette bu çok önemli. Neden olmasın, siyasete açığım.

MHP’Lİ MİSİN?

Milliyetçiyim. MHP dememe gerek yok. Şehitlerin arkasında olan, vatanını, milletini seven bir parti olduğu için tabii ki destekliyorum.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.