Benji Davies’den yeni kitap

Benji Davies’den yeni kitap

‘Dedemin Adası’ ve ‘Yalnız Balina’ kitaplarının yazarı Benji Davies, yeni kitabı ‘Büyükannem ve Minik Kuş’ ile büyükannesinin yaşadığı adaya pek de istemeyerek giden Noi’nin sevgi ve dostluğa dönüşen tatilini anlatıyor.

Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık), resimli kitaplarıyla birçok ödül almış ve dünyaca üne kavuşmuş illüstratör Benji Davies’in ‘Dedemin Adası’, ‘Sıkı Dostlar’, ‘Yalnız Balina’ ve ‘Grotlin’den sonra bir kitabını daha Türkçe çevirisiyle okurların beğenisine sunuyor. Kitapları 30’dan fazla dile çevrilen, çoksatar listelerinde yer alan ödüllü yazar illüstratör Benji Davies yeni kitabı ‘Büyükannem ve Minik Kuş’ta, canlı ve detaylı çizimleriyle sıcacık bir hikâye anlatıyor.

 

Çok sevilen kitapların yazar-illüstratörü Davies, yeni öyküsünde de sürükleyici bir maceraya yelken açıyor. Noi’nin büyükannesiyle arasındaki bağ, çocuklara hem aile büyükleriyle ilişkiler konusunda fikir veriyor hem de hayatlarına giren minik kuş aracılığıyla hayvanlarla kurduğumuz dostluğa dikkat çekiliyor.

 

 

 

‘Yalnız Balina’ kitabı ile tanıdığımız, sessiz bir sahildeki kulübede babasıyla birlikte yaşayan Noi, yazın büyükannesinin yanına gider. Ama burada kalmaya hiç de hevesli değildir, çünkü büyükannesi yosun çorbası yapar, bir işten diğerine koşar ve oyun oynamaya vakti olmaz. Noi de kendi başına kayalıkları keşfe çıkar ve fırtınada incinmiş, minik bir kuş bulur. Bu minik kuş, büyükannesiyle arasındaki bağları güçlendirip yaz tatilini çok daha eğlenceli hale getirecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.